2000 kr Bonus plus 100 Echoes
Spela nu
4000 kr Bonus + 200 Free Spins
Spela nu
200% Deposit Bonus och 20 Free Spins
Spela nu
1200 € bonus och 200 Free Spins
Spela nu

Betspin

Betspin är en av de större aktörerna som finns på casinomarknaden. Däremot så är det en sida som är väldigt okänd för mig. Det bästa sättet att råda bot på det är ju att testa sajten för att se om den är något att ha eller inte. Sagt och gjort kan du läsa om vad som kom ut av det nedan i recensionen.

Tema och layout

När det gäller temat på sajten får man ge en ordentlig tumme upp. Det är oerhört lätt att hitta och allt känns lagom lekfullt. Till vänster har du huvudmenyn där du kan hitta genvägar till ditt konto, att ta ut vinster, sätta in pengar och till sajtens lobby.

Spelen

Det lättaste sättet för dig att hitta dina favoritspel på sidan är att använda dig av menyn i mitten. Där kan du direkt välja vilken spelkategori som intresserar dig mest. Välj mellan Spelautomater, Bordsspel, Videopoker och Live.

Bonus

Om du är intresserad av vad det finns för kampanjer och någon bonus för tillfället klickar du på fliken “erbjudanden” längst ned på sidan. När jag blev medlem fick jag hela 4000 kronor i bonus och med 150 Freespins. Du kan kolla hur erbjudandena ser ut för tillfället då det kan variera något.

Comments are closed.