2000 kr Bonus plus 100 Echoes
Spela nu
4000 kr Bonus + 200 Free Spins
Spela nu
200% Deposit Bonus och 20 Free Spins
Spela nu
1200 € bonus och 200 Free Spins
Spela nu

Monkey King – Ny slot från Yggdrasil

monkey-kingMonkey King lanserades i år av den svenska speltillverkaren Yggdrasil. Temat i slotmaskinen är inspirerat av den kinesiska zodiaken och år 2016 är enligt den apans år. Därför är också spelets huvudkaraktär en apa, som gör allt i hens makt för att hjälpa dig till vinst.

 

Såhär spelar du Monkey King

Videosloten består av fem hjul och tre rader. Det finns dock inga bestämda vinstrader. Istället vinner du genom att få minst tre likadana symboler på tre eller fler efterföljande hjul (sett från vänster eller höger). Symbolerna behöver med andra ord inte befinna sig på samma rad. Om du dessutom lyckas pricka in fler än en symbol på samma hjul multiplas din vinst. Myntvärdet väljer du själv och som minst kan du satsa 2,50 kr och som mest hela 1250 kr.

 

Gratissnurr och bonusfunktioner på Monkey King

Här finns det inget bonusspel, men däremot många roliga funktioner som ökar dina chanser till vinst. En av dem är Monkey King-funktionen, som innebär att spelets apa kan dyka upp när som helst. Den lilla apan byter ut en specifik symbol för att öka dina chanser till vinst. Även symbolen skattkistan kan dyka upp när som helst. När det händer kan du antingen få upp till 1000 extra mynt eller få möjligheten att aktivera att gratissnurr-läge. Ett annat sätt att få gratissnurr är om du lyckas pricka in minst tre free spins-symboler i en omgång. Den klassiska wild-symbolen är en tredje funktion som kan öka dina chanser till vinst. Wild-symbolen ersätter vilken annan symbol som helst. I spelet finns det dessutom två olika sorters wild som stannar kvar på sin plats under olika lång tid.

 

Monkey King – En fartfylld och händelserik slot

kinesiska-zodiakenDen välutvecklade grafiken och ljudet i sloten skapar en behaglig atmosfär och känsla under spelets gång. Slotens alla special- och bonusfunktioner gör dessutom att det aldrig blir tråkigt att spela den. I kombination med den stämningsfulla musiken lyckas Yggdrasil hitta en perfekt balans som gör att spelet varken blir långtråkigt eller för stressigt. Monkey King är kanske inte den enklaste sloten på marknaden idag, så om du aldrig har spelat på en slotmaskin online tidigare kan den upplevas som något krånglig till en början. Efter bara ett par snurr kommer du dock att känna dig så pass bekväm i spelet för att kunna njuta av det fullt ut. Monkey King är definitivt ett måste att testa på!

Kolla in mina nyheter för fler tips på bra slots!