2000 kr Bonus plus 100 Echoes
Spela nu
4000 kr Bonus + 200 Free Spins
Spela nu
200% Deposit Bonus och 20 Free Spins
Spela nu
1200 € bonus och 200 Free Spins
Spela nu

Go Bananas

Go Bananas är ju ett uttryck för att man blir helt spritt språngande galen.go-bananas

 Man kan nog säga att det är vad det här spelet kan göra med en. I alla fall om man lyckas vinna. När man lyssnar på namnet förstår man att det är ett lekfullt spel, nästan lite galet. När man testar det första gången känner man faktiskt att det helt och hållet är så det ligger till. berit-bettar

Om Go Bananas

Go Bananas är en videoslot som är utvecklad av svenska NetEnt. Det är en slot gjord för att spela på Casino online och som passar de flesta speltyper. Sloten är ett kul spel som är väldigt passande när det kommer till att ge en underhållande upplevelse med djur. I bakgrunden av spelet finns en träkoja där de charmiga aporna håller till. Där utöver är designen läcker med frukter och gnistrande diamanter.

Symbolerna i Go Bananas

Banansymbolerna är wild i detta spel och uppenbarar sig på något av hjulen. Det är aporna som gör om sin ”ruta” till bananer och upplägget skiljer sig beroende på vilken apa det gäller.

Wild Gorilla gör så att hela fem rutor blir till wilds som ett tärningsmönster. Wild Orangutang gör fyra rutor till bananwilds som hänger likt ett stort block. Wild Baboon förvandlar alla rutor som finns på ett hjul till wilds. Wild Langur gör tre stycken rutor till wilds, vilka sitter på rad. Avslutningsvis är det Wild Tarsier som omvandlar sin egna ruta och ytterligare en apruta. 

Totalt finns det 20 vinstlinjer att spela på här i sloten. 

Mynten i Go bananas

Det bör nämnas att det är ett spel där man får vinster väldigt ofta.  De är dock inte så stora att de förändrar ens liv dramatiskt. Om man gillar att ha det så är Go Bananas definitivt ett grymt spel. Maxutbetalningen ligger på 700 mynt. För att nå maxvinsten finns det inga Freespins, däremot en riktigt hög RTP. Den teoretiska vinstutbetalningen ligger på smått otroliga 96,9%.D