2000 kr Bonus plus 100 Echoes
Spela nu
4000 kr Bonus + 200 Free Spins
Spela nu
200% Deposit Bonus och 20 Free Spins
Spela nu
1200 € bonus och 200 Free Spins
Spela nu

Gonzos Quest

Gonzos Quest har varit omtalat länge då det är en av världens mest spelade videoslot.

gonzosquest

Direkt när man startar det förstår man varför. Det är svenska NetEnt som tagit fram spelet. Gonzos Quest har en lekfull grafik som väcker spelsuget och lusten att ta reda på mer. Vad har det att erbjuda? Var kan man spela sloten?spela-gonzosquest

Gonzos Quest Story

Något som gör att Gonzos Quest slot är rolig i det långa loppet är spelets story. Det handlar om upptäcksresande Gonzo som under 1500-talet är på jakt efter guld i Sydamerika! Man möter storyn direkt vid introt, så att missa storyn är omöjligt. I Gonzos Quest finns det inte vanliga Freespins. Dessa kallas istället för free falls och fungerar på ett liknande sätt. Du får free falls om du lyckas få tre stycken scatters på rad. Då får du 10 free falls.

Bonusfunktioner på Gonzos Quest

Här finns det sju stycken plattsymboler som bör hållas koll på. Dessa har olika värden med blå som uttryck för högsta värde följt av  grön, brun, lila, gul, rosa och slutligen grå. Den så kallade ”Free Fall symbolen är en så kallad wildsymbol och den har formen som ett frågetecken.

Free fall är alltså Free spin i denna videoslot och dyker med en gnutta tur upp på de tre första hjulen. Vid tre av dessa aktiveras free fall funktionen och då får spelaren tio snurr helt gratis. Man får vinst om man får tre stycken från vänster till höger. Blocken kommer exploderas och skapa nya block om en eventuell vinstkombo dyker upp. Detta kallas för ”avalanche”.

Gonzo´s Quest är allså ett av spelmarknadens absolut mest spelade spel.  Det innebär att fina erbjudanden och välkomstpaket många gånger erbjuder spel på sloten. 

Multiplikator på Gonzos quest

Ytterligare en vinst i samma spelomgång innebär att den multipliceras med två. En eventuell tredje vinst, också i samma omgång multipliceras med tre och den fjärde vinsten med fem. Därefter stannar dock multiplikationsformeln på fem.