2000 kr Bonus plus 100 Echoes
Spela nu
4000 kr Bonus + 200 Free Spins
Spela nu
200% Deposit Bonus och 20 Free Spins
Spela nu
1200 € bonus och 200 Free Spins
Spela nu

Spinata Grande

Spinata Grande är Mexicosloten du definitivt inte ska missa. Här berättar vi mer om spelet i sin helhet! spinata-grande

När man tycker om Mexiko, ja då vet man att det här är en slot som passar som handen i handsken. I vanlig ordning är det svenska NetEnt som visar att man helt förstått vad en grym tematisering går ut på. Direkt när man testar spelet första gången kommer man direkt in i vad denna videoslot går ut på. Det är en genomgående rolig slot som dessutom har fina vinster i potten. Du hittar med allra största sannolikhet Spinata Grande på just ditt Casino!

spinatagrande-netentFree spins på Spinata Grande

Är man svag för Freespins vill man så klart att spelet man spelar ska ha en del i sådant utbud. När det gäller just den här sloten så finns det ett schysst läge med Freespins. 

När du spelar i spelautomaten kommer du genast att lägga märke till alla roliga extra funktioner som spelet bjuder på. Free spins-spel finns det gott om i Spiñata Grande slot vilket tyder på att du garanterat kommer att få adrenalinet att pumpa.

Mini Slot Feature i Spinata Grande

För att du ska kunna börja lira med Freespins behöver du få tre stycken scatters i Mini Slot-funktionen. Det som är bra med Freespins i just Spinata Grande är att du kan återaktivera dem.

Här får du ett bonusspel som är avgörande för hur många free spins du kommer få att spela för. Dessa free spins används sedan i spelet och dina vinster multipliceras i bonusspelet. Ganska trevligt, eller hur?

RTP Spinata Grande

Return-to-Player är nästan 97%, så du har verkligen rimliga chanser till att gå med vinst när du spelar. Om du bara har turen på din sida. Du kan välja myntvärde såväl som hur många mynt du vill lägga per vinstlinje.