2000 kr Bonus plus 100 Echoes
Spela nu
4000 kr Bonus + 200 Free Spins
Spela nu
200% Deposit Bonus och 20 Free Spins
Spela nu
1200 € bonus och 200 Free Spins
Spela nu

Jackpot 6000

Jackpot 6000 är spelet där du kan vinna de riktigt stora priserna och underhållas på bästa möjliga sätt! 

jackpot6000

Det är nog därför Jackpot 6000 funkar så väldigt bra och blivit en stor favorit hos onlinespelare. Man vet att när man spelar på den här videosloten så har man möjligheten att bli snuskigt rik. Visst är det svårt att ta hem den största vinsten, men chansen finns och det kan gott vara din turdag.

Jackpot 6000 design och utseende

Jackpot 6000 känns ganska klassisk i sitt utförande och sticker inte ut från resten av casinos på nätet. Det är med andra ord inte NetEnts allra snyggaste slot, eftersom de har flertalet spel just kända för sin stilfullhet. Däremot betyder inte det att Jackpot 6000 på något sätt är tråkig eller ful som spelsajt. Tvärtom finns det mycket som gör en hel del för slotens utseende och design, till exempel färg och ljud. Sloten känns ändå livlig och lockar till spel. 

I Norge är spelautomaten enormt stor och en stor anledning till spelets popularitet är att den är en kopia av en klassisk jokermaskin (enarmad bandit). På 90-talet fanns det gott om denna maskin att spela på när man var ute på krogen till exempel. 

Jackpot 6000 upplägg

Videosloten har tre stycken hjul och fem rader som totalt har sex olika nivåer gällande insatser. Du kan välja mellan insatsnivåerna 1, 2, 3, 4, 6, 8 eller 10 insatsnivåer. Om du får en vinstlinje har du dessutom 50% chans att göra vinsten dubbelt så stor med specialfunktionen Heads or Tale. 

Chanserna på Jackpot 6000

Även om det inte finns några klassiska Freespins här tycks spelare gilla sloten och tro gott om vinstchanserna. Faktum är att spelets utvecklare NetEnt har gott rykte om sig när det kommer till RTP-procenten (dvs return to player). Det är fallet även här eftersom att vinståterbetalningen ligger på nästan helt sinnessjukt höga 98,9 %. Den högsta utbetalningen ligger då på 6000 mynt. Så om du väljer att spela med ett högt myntvärde så kan du bli väldigt rik här.